Росіяни вдарили ракетою по центру Дніпра: зруйновані адмінбудівлі, ринок та будинки

Читать на русском
Згідно з інформацією ОВА, за ніч росіяни вдарили по Дніпру та Нікополю, четверо людей отримали поранення.
t.me/dnipropetrovskaODA

Російські окупанти сьогодні вночі завдали ракетного удару по центру Дніпра, є поранені. Також ворог атакував Нікопольський район Дніпропетровщини.

Про це голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомляє у Телеграмі, а також повідомляє мер Дніпра Борис Філатов.

Згідно зі словами мера Дніпра, поки незрозуміло куди ворог стріляв і з якою метою. Він додав, що масштаб руйнувань уточнюється.

«Тварі на День міста вирішили нас «привітати» і вдарили по центру Дніпра ракетою. Попередньо, загиблих немає. Але є поранені», - написав Філатов.

У Дніпрі пролунав потужний вибух – ЗМІВибух у Дніпрі внаслідок атаки російських загарбник пролунав у ніч на 11 вересня. Внаслідок цього було пошкоджено житлові будинки, зокрема, у центрі міста.

При цьому, згідно з інформацією ОВА, за ніч росіяни вдарили по Дніпру та Нікополю, четверо людей отримали поранення.

«По середмістю Дніпра росіяни скерували ракету. Ударили прямо по житловому кварталу, де мирно спали родини дніпровців. Поранений 72-річний чоловік. Він госпіталізований у важкому стані. Є руйнація адмінбудівель, магазинів, ринку, складів та житлових будинків. Деталі уточнюються», - йдеться у дописі.

Нікополь обстріляли тричі за ніч. Туди прилетіли понад 35 снарядів з російських «Градів» та важкої артилерії. Постраждали троє людей - двоє чоловіків та жінка. Чоловіки у лікарні. Їхній стан середньої тяжкості.

У місті понівечені 35 багатоповерхових та приватних будинків, кілька навчальних закладів, амбулаторія, об’єкт промислової інфраструктури, автівки, газогони та лінії електропередач.

Ударив ворог і по Марганецькій громаді, але там, попередньо, без поранених та руйнувань.

Нагадаємо, що у суботу ввечері, 10 вересня, російські війська випустили шість ракет С-300 по Синельниківському району Дніпропетровщини. Також зранку ворог гатив по Марганецькій громаді.

Також російські війська з «Ураганів» обстріляли Зеленодольськ у Дніпропетровській області. Зафіксовано влучання у промислове підприємство.

При цьому, минулої ночі російські окупанти атакували ракетами одразу три райони Дніпропетровської області - Дніпровський, Нікопольський та Синельниківський. Одну збила ППО.

Окрім цього, у ніч на 11 вересня у Харкові місцеві мешканці знову почули звуки вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: