У Дніпрі викрили зрадницю, яка передавала окупантам таємні дані про воєнні розробки

Читать на русском
У Дніпрі викрили співробітницю підприємства ракетно-космічної галузі, яка передавала росіянам таємні дані про сучасні воєнні розробки.
ssu.gov.ua

У Дніпрі викрили співробітницю підприємства ракетно-космічної галузі, яка передавала росіянам таємні дані про сучасні воєнні розробки.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Слідчі встановили, що 62-річна жителька Дніпра ще до початку повномасштабної війни мала проросійські погляди. Прихильниця «русского мира» чекала окупації області та у соцмережах поширювала проросійські наративи.

З червня колаборантка почала співпрацювати з окупантами, її куратором був кадровий агент ФСБ. Жінка коригувала ракетні удари по Дніпру та передавала дані про позиції ЗСУ. Крім того, вона передавала ворогу таємну інформацію про українські розробки у воєнній сфері та стан реалізації державних оборонних замовлень.

«Жінка працювала на підприємстві ракетно-космічної галузі. Її син та чоловік також були співробітниками підприємства та займалися розробкою й модернізацією зброєння і ракетної техніки», – додають в СБУ.

Зрадницю збираються взяти під варту.

Нагадаємо, СБУ затримала російських агентів, які працювали над запуском прокремлівського медіацентру «Таврія» на півдні України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: