Нічна атака на Дніпропетровщину: в ОВА повідомили подробиці

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вночі атакували ракетами одразу три райони Дніпропетровської області. Одну збило ППО.

Російські окупанти сьогодні вночі атакували ракетами одразу три райони Дніпропетровської області - Дніпровський, Нікопольський та Синельниківський. Одну збило ППО.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

У рф дефіцит «Іскандерів», але радянських ракет вистачить ще на три роки – розвідкаУ росії закінчуються точні ракети Іскандер, їх залишилося менше 200. Проте застарілих ракет С-300 вистачить ще на три роки, щоб бити по Україні.

За його словами, на Дніпровський район окупанти направили дві крилаті ракети. Одну наша ППО збила. Інша влучила у об'єкт промислової інфраструктури. Там спалахнули виробничі будівлі, склади та обладнання. Пожежні полум'я вже приборкали. Люди не постраждали.

Окрім цього, за ніч окупанти двічі накрили вогнем Нікопольський район. Нікополь та Марганецьку громаду обстріляли з важкої артилерії, серед людей постраждалих немає.

«По Синельниківському району на ранок ударили кілька російських ракет. Люди неушкоджені. Понівечено місцеве фермерське господарство. Інформація щодо наслідків уточнюється», - наголосив глава ОВА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про збиту ракету, випущену у напрямку Дніпра.

Напередодні РФ двічі атакувала Харків із РСЗВ, поранено 14 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: