Війська рф знову обстріляли Запорізьку область

Читать на русском
Минулої доби від обстрілів рф у Запорізькій області постраждало 20 населених пунктів Пологівського, Василівського і Запорізького районів.

Минулої доби від ворожого вогню в Запорізькій області постраждало 20 населених пунктів Пологівського, Василівського та Запорізького районів.

Про це повідомила Запорізька ОВА у Telegram.

Втрати російської армії досягли 52 250 убитихРосія з початку повномасштабного вторгнення в Україну втратила вже близько 52 250 своїх солдатів, 2136 танків та 212 вертольотів.

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Білогір'я, Полтавка, Малі Щербаки, Новоданилівка, Преображенка, Яблукове, Успенівка, Мала Токмачка, Залізничне, Оріхів, Степного, Степного , Новоандріївка, Щербаки, Рівнопілля, Магдалинівка, Гуляйполе», - йдеться у повідомленні.

Загалом надійшло 36 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури внаслідок обстрілу російськими окупаційними військами.

При цьому, за даними ОВА, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

Окупанти застосовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф атакувала двома ракетами Дніпропетровську область. Одну збило ППО.

Також вночі окупанти вдарили ракетами по Харківській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: