Росіяни не в змозі спорудити ані другу, ані третю лінію оборони – Арестович

Читать на русском
Російські генерали, нічому не навчаючись на старих, дуже старих помилках, почали пакетами кидати в бій резерви, які, природно, моментально виявлялися розгромлені та розбігалися
Ілюстративне фотоTelegram

Російські війська так і не змогли налагодити нормальну оборону на раніше окупованих територіях України, за що закономірно поплатилися.

Про це розповів радник офісу Президента Олексій Арестович в ефірі У Марка Фейгіна.

Росіянам не вдалося погасити наступальний порив українських військ. Зараз наступ розвивається темпом, який може підтримувати ЗСУ. Росіяни майже не в змозі вплинути на просування українських військ -тому, що 170 тисяч солдатів від Харкова до Херсона, які має росія, занадто мало для утримання позицій і міст.

Пушилін втік з Донецька на територію росії – ЗМІШвидше за все, ватажок проросійських терористів зараз ховається десь на території росії, як багато інших високопоставлених колаборантів та зрадників

До того ж російські генерали, нічому не навчаючись на старих, дуже старих помилках, почали пакетами кидати в бій резерви, які, природно, моментально виявлялися розгромлені та розбігалися.

«Немає сил організувати другу лінію оборони, третю лінію оборони. Вони намагалися вчора кинути резерви в бій. Кидали їх відразу ж, що є найдурнішим способом, адже резерви потрібно накопичити, забезпечити, вони повинні провести розвідку і т. д.... Наші прут вперед, не зупиняючись. А ці слабенькі загородження, які навіть не встигли зрозуміти, в якому вони районі, зорієнтуватися на карті, намагаються стати вздовж дороги. Їх відразу ж виносять» - зазначив він.

Раніше президент Володимир Зеленський розповів про успіхи контрнаступу Збройних Сил України. За його словами, з початку вересня в місцях ведення активних бойових дій було звільнено близько 2 тис.км території нашої країни, яка була захоплена російськими військовими.

Нагадаємо, росія окупувала район нинішнього контрнаступу ЗСУ за понад 120 діб. Українським захисникам знадобилося всього чотири дні, щоб звільнити цю територію меншими силами, ніж окупанти, які оборонялися.

При цьому Збройні Сили України в ході контрнаступу в Харківській області взяли в полон таку велику кількість російських солдатів, що не знають, куди їх подіти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: