Ситуація на фронті: ЗСУ відбили атаки окупантів біля 5 населених пунктів

Читать на русском
Бійці української армії успішно відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Зайцево, Весела Долина, Соледар, Бахмут та Першотравневе.

Протягом доби бійці української армії успішно відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Зайцево, Весела Долина, Соледар, Бахмут та Першотравневе. Також авіація Сил оборони завдала ворогові 33 удари.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні 10 вересня.

Ситуація на різних напрямках фронту така:

На Сіверському напрямку ворог завдав авіаударів об'єктами цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Славгород та Велика Писарівка Сумської області.

На Харківському напрямку – у районах населених пунктів Дмитрівка, Прудянка, Золочів, Соснівка, Дуванка, Уди, Липці, Перемога, Момотове, Борщова.

На Слов'янському напрямі – у районах населених пунктів Слов'янськ, Долина, Краснопілля, Велика Камишеваха, Микільське Дібровне.

На Краматорському напрямку – біля Серебрянки, Кривої Луки, Сидорового, Григорівки, Івано-Дар'ївки та Спірного.

На Бахмутському напрямку – в районах населених пунктів Зайцеве, Миколаївка Друга, Весела Долина, Соледар, Бахмутське, Бахмут та Яківство.

На Авдіївському напрямку обстрілів з мінометів та ствольної артилерії зазнали Красногорівка, Авдіївка, Досвідчене, Водяне, Карлівка та Первомайське.

На Новопавлівському напрямку – у районах населених пунктів Мар'їнка, Новомихайлівка, Микільське, Вугледар, Шевченка, Велика Новосілка, Богоявленка, Ненудне, Времівка.

На Запорізькому напрямку в районах населених пунктів Новоандріївка, Гуляйполе, Чарівне, Новосілка, Щербаки, Вільне Поле, Малинівка, Оріхів, Новопіль.

На Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріл уздовж лінії зіткнення.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін.

Крім того, росія вела повітряну розвідку із застосуванням БпЛА – зафіксовано 36 вильотів.

Сили оборони успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Весела Долина, Соледар, Бахмут та Первомайське.

Протягом доби, для підтримки дій наземних угруповань, ЗСУ завдали ворогові 33 удари - знищено склад боєприпасів, завдано поразки за майже 25 опорними пунктами та місцями скупчення живої сили та техніки.

Наша ППО на різних напрямках знищили два БПЛА та одну керовану авіаракету.

Нагадаємо, ЗСУ продовжують контрнаступ на Харківському напрямку. Лише за три доби звільнили понад 30 населених пунктів.

Президент Володимир Зеленський знову закликав не повідомляти про успіхи ЗСУ до офіційного підтвердження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: