Зеленський знову закликав не повідомляти про успіхи ЗСУ до офіційного підтвердження

Читать на русском
Передчасні повідомлення в ЗМІ та соціальних мережах можуть значно ускладнити українській армії процедуру звільнення країни від окупантів
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Блогерів, журналістів, лідерів думок та інших публічних осіб в черговий раз просять нічого не говорити про дії та успіхи Збройних сил України до офіційного повідомлення про це влади та командування.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 9 вересня.

«Хочу ще раз звернутися зараз до деяких блогерів, які іноді поспішають оголошувати результати певних активних дій наших воїнів на передовій: будь ласка, не поспішайте з повідомленнями, не ускладнюйте своїм поспіхом завдання для нашої армії, не повідомляйте, будь ласка, конкретні деталі оборонної операції раніше, ніж про це говорять офіційні представники нашої держави» - зазначив він.

Нагадаємо, раніше в Міноборони України розповіли, що ситуація на фронті розвивається в потрібному напрямку. Офіційні дані публікуються із запізненням навмисно, оскільки потрібно бути впевненим, що ворог не зможе нічого змінити.

А ще наприкінці серпня радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк попросив політиків, експертів та лідерів громадської думки не спекулювати на темі контрнаступу ЗСУ на півдні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: