Окупанти заарештували мера Куп'янська, який перейшов на їхній бік та здав їм місто

Читать на русском
У перші дні війни зрадник перейшов на бік окупантів і активно допомагав їм, забезпечуючи наступаючу на Харків угруповання. А потім став не потрібен своїм господарям
Колаборант і зрадник Батьківщини МацегораFacebook

Російські окупанти заарештували мера міста Куп'янськ в Харківській області; пікантність ситуації в тому, що це - мер-колаборант Геннадій Мацегора. Він зрадив Україну, перейшов на бік окупантів і всіляко допомагав їм.

Про це повідомив керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

«Мацегора перейшов на бік ворога в перші ж дні війни та всіляко сприяв російським окупантам в Куп'янську. Забезпечував їх транспортом, житлом, пальним та їжею. І зараз, очевидно, став їм вже не потрібен. Як бачимо, зрадників в будь-якому випадку не чекає нічого хорошого, адже вони не потрібні й самим росіянам. Для окупантів це вже стало системою. Спочатку вони використовують зрадників та їхній ресурс, А потім їх прибирають. Ще раз наголошую - добровільна співпраця з ворогом це тяжкий злочин, за який очікує невідворотне покарання» - написав він.

Нагадаємо, 28 лютого Харківська обласна прокуратура повідомила заочно про підозру Куп'янському міському голові Харківської області Геннадію Мацегорі (партія «Опозиційна платформа – За життя») у державній зраді за здачу міста російським окупантам. 27 лютого він здав місто російським окупантам і почав з ними співпрацювати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: