Харків зранку обстріляли з РСЗВ: під ударом два райони

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вранці обстріляли з РСЗВ Немишлянський та Індустріальний райони Харкова, повідомив мер.
ілюстративне фото

Російські окупанти сьогодні вранці обстріляли з РСЗВ Немишлянський та Індустріальний райони Харкова.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у Telegram.

«Обстріл Немишлянського району. Попередньо із РСЗВ. Про постраждалих та руйнування інформація уточнюється», - написав він.

Під ударом опинився і Індустріальний район.

«Також під ворожим вогнем Індустріальний район. Попередньо два «прильоти». Один в адміністративну будівлю. По другому інформація уточнюється. Також поки що немає інформації про постраждалих», - повідомив Терехов.

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов додав, що поки що інформації про жертв чи постраждалих немає.

«Російські окупанти нанесли удари по Немишлянському району Харкова. На цю хвилину постраждалих немає. Інформація доповнюється. Просимо жителів максимально перебувати в укриттях, не ігноруйте сигналів тривоги!», - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні після опівночі окупанти вдарили ракетами по Холодногірському та Салтівському районах міста. Попередньо – знову застосували ракети комплексу С-300. Пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, приміщення біля виробництва. Постраждалих немає.

Вранці 6 вересня російські війська також обстріляли Харків. В результаті був частково зруйновано багатоквартирний будинок у центрі та пошкоджено адміністративну будівлю. З-під завалів урятували трьох людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: