Обстріл Харкова з «Урагану»: двоє з п'яти поранених у тяжкому стані

Читать на русском
Обстріл Харкова зранку 8 вересня. Двоє загиблих. П'ять поранених - двоє зараз у тяжкому стані, у трьох – стан середньої тяжкості.
t.me/prokuratura_kharkiv

Внаслідок ранкового обстрілу російськими військами Індустріального району Харкова постраждали п'ятеро людей. Двоє зараз у тяжкому стані, у трьох – стан середньої тяжкості.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Скільки території відбили українські військові у Харківській області – оцінка ISWЗа оцінкою аналітиків, ЗСУ просунулися щонайменше на 20 кілометрів у східній частині Харківської області, відбивши приблизно 400 квадратних кілометрів території.

«На жаль, загинули 2 особи 27 та 65 років. Поранення отримали 5 людей. 2 з них – 49-річний чоловік та жінка 21 року – у тяжкому стані. Стан ще 3 пацієнтів лікарі оцінюють як середній, йдеться про чоловіків 31, 52 та 53 роки», - розповів він.

Потерпілим надається вся необхідна допомога медиків.

Глава ОВА повідомив, що внаслідок удару з РСЗВ по Індустріальному району Харкова пошкоджено адміністративну будівлю. Ще одна ракета вдарила в землю поруч.

В обласній прокуратурі уточнили, що попередньо росіяни вдарили по Харкову з РСЗВ «Ураган». Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, обстріл стався сьогодні приблизно о 10 ранку. При цьому під вогнем були два райони Харкова – Індустріальний та Немишлянський. Пізніше стало відомо, що в Індустріальному є жертви та постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: