Україна та Польща домовилися збудувати хаб для ремонту військової техніки

Читать на русском
Україна та Польща домовилися про будівництво хабу для ремонту військової техніки та проведення навчань із міжнародними партнерами.

Україна та Польща домовилися про будівництво хабу для ремонту військової техніки та проведення навчань із міжнародними партнерами.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький на спільному із президентами України Володимиром Зеленським та Латвії Егілсом Левітсом брифінгу в Києві, у п'ятницю, 9 вересня.

Від початку повномасштабного вторгнення рф до Польщі виїхали шість мільйонів українцівВід початку повномасштабного вторгнення росії в Україну кордон у напрямку Польщі перетнули 6 млн осіб.

«Ми також говорили сьогодні про організацію спеціального хабу, який би служив для ремонту військової техніки, навчань з нашими німецькими, нідерландськими, українськими партнерами. Будуватимемо такий хаб, де польські фірми ремонтуватимуть військову техніку, зароблятимуть на цьому так, щоб усі були в цій співпраці відповідно доцільні», - заявив глава польського уряду.

Моравецький також зазначив, що на зустрічі з президентом Зеленським сторони обговорювали питання щодо відновлення деяких громадських інститутів, в якому польські фірми зможуть взяти участь.

Нагадаємо, 9 вересня із візитом до Києва приїхав прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Зазначимо також, що Польща запропонувала західним партнерам купувати у неї гаубиці для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: