Росія збільшила кількість кораблів з ракетами у Чорному морі

Читать на русском
Російські окупанти посилили угруповання носіїв крилатих ракет Калібр у Чорному морі. Нині загальний сумарний залп – понад 20 ракет.

Російські окупанти посилили угруповання носіїв крилатих ракет «Калібр» у Чорному морі. Нині загальний сумарний залп – понад 20 ракет.

Про це повідомляє ОК Південь у Facebook.

ЗСУ отримали від партнерів протикорабельні ракети Harpoon – ПентагонУкраїнські військові отримали своїх іноземних партнерів протикорабельні ракети Harpoon, які переобладнали на автомобільну платформу.

«Корабельне угруповання ворога посилило ракетну загрозу – на бойовому чергуванні 3 надводні ракетоносії, споряджені 24 «Калібрами», - йдеться в повідомленні.

У командуванні наголосили: «очевидно, що у тактиці ворога на тлі поразок в одному напрямку – застосовувати ракетні удари як засіб вогневої поразки та морального тиску на мирне населення».

Нагадаємо, У Пентагоні підтвердили, що передадуть Україні озброєння ще на 675 млн. доларів. До пакету допомоги увійдуть гаубиці, артилерійські боєприпаси, автомобілі Humvees, броньовані машини швидкої допомоги, протитанкові системи, стрілецька зброя.

А влада Норвегії передасть Україні 160 протитанкових ракет Hellfire, а також пускові установки та блоки наведення для них. Крім цього, країні передадуть і прилади нічного бачення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: