У російському Бєлгороді повідомляють про збиття ракет

Читать на русском
Керівництво прикордонного російського регіону повідомляє про роботу протиповітряної оборони над обласним центром.

Російська система протиповітряної оборони збила дві ракети над містом Бєлгород, російської федерації, внаслідок чого постраждали кілька будівель.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

«Дві ракети були збиті над Бєлгородом. Спрацювала наша система ППО. Оперативні служби повідомляють про наслідки на землі: пошкоджено покрівлю будинку у 2-му Оріховому тупику, знайдено осколки на ділянках будинків на вулиці Радіальній, Орлова та 2-му Окраїнному провулку. Головне - жертв та постраждалих немає», – написав він.

Нагадаємо, у вечірньому зверненні 7 вересня президент Володимир Зеленський також підтвердив, що з Харківської області надходять добрі новини від ЗСУ.

За даними аналітиків, українські військові 6 вересня провели контратаку в Харківській області в районі Балаклії та, ймовірно, відкинули росіян на лівий берег річок Сіверський Донець та Середня Балаклійка.

Як повідомив розслідувач Христо Грозєв, російські окупаційні війська надвечір 7 вересня почали відступати з Балаклії. Влада самої Балаклії закликала поки дотримуватися тиші про роботу ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: