Друге за тиждень: Зеленський розповів про нове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

Читать на русском
Зеленський зазначив, що були прийняті певні рішення, наслідки яких всі дуже скоро побачать
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

В Україні пройшло вже друге за тиждень засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Під час наради обговорили ряд важливих питань, пов'язаних з подальшим протистоянням вторгненню росії.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 2 вересня.

Зеленський зазначив, що були прийняті певні рішення, наслідки яких всі дуже скоро побачать. Також розглядалися питання забезпечення та всебічної підтримки Збройних сил України.

«Сьогодні провів ще одне на цьому тижні засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Були присутні як завжди керівники сектору оборони, безпеки. Залужний, Монастирський, Буданов, Малюк, Данилов та інші. Доповідали командувачі оперативних напрямків - Сирський, Литвинов, Ковальчук. Думаю, що всі ви розумієте, які основні питання. Прийняті й певні рішення. Я думаю, ми їх усі побачимо» - сказав він.

Нагадаємо, під час війни з росією в України є головні пріоритети щодо зброї, яка необхідна для швидкого завершення російського повномасштабного вторгнення.

Раніше президент України Володимир Зеленський повідомив про те, що жителям тимчасово окупованого росією Криму варто триматися фкомога далі від військових об'єктів росіян на території півострова. Близьке знаходження біля військових баз окупантів небезпечне для життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: