Зеленський закликав кримчан триматися подалі від російських військових об'єктів: загроза життю

Читать на русском
Президент зазначив, що окупаційні об'єкти та війська на території України будуть знищуватися незалежно від того, де росіяни їх розмістять
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Жителям тимчасово окупованого росією Криму варто триматися якомога далі від військових об'єктів росіян на території півострова. Близьке знаходження біля військових баз окупантів небезпечне для життя.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 30 серпня.

Арестович розповів, скільки військових складів росіян ЗСУ знищили за два місяціЯкщо на кожен знищений об'єкт додати хоча б по 10 військових росії, виявиться, що окупанти втратили понад дві з половиною тисячі одиниць особового складу

«Хочу ще раз звернути увагу всіх наших людей в Криму: будь ласка, тримайтеся якомога далі від російських військових об'єктів, не перебуваєте поблизу російських баз і військових аеродромів, повідомляйте спеціальним службам України всю відому вам інформацію про окупантів, щоб звільнення Криму відбулося швидше» - сказав він.

Президент зазначив, що окупаційні об'єкти та війська на території України будуть знищуватися незалежно від того, де росіяни їх розмістять.

«Наші захисники будуть знищувати всі склади, штаби окупантів, їхню техніку, де б вони не розміщувалися. Під Севастополем - значить, під Севастополем. Під Луганськом - значить, під Луганськом» - додав він.

Зазначимо, що радник глави ОПУ Михайло Подоляк раніше повідомив, що Україна готує евакуаційні маршрути з Криму для жителів на період активної деокупації півострова. Це робиться для того, щоб українці не постраждали від бойових дій.

Зеленський же раніше пообіцяв, що війна закінчиться саме там, де вона почалася у 2014 році - виходом українських військ на державний кордон 1991 року, звільненням раніше окупованих територій України, в тому числі Донбасу і Криму від росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: