Арестович пояснив, навіщо росія всіма силами намагається нав'язати Україні переговори

Читать на русском
Зараз росія видихається, її армія провалила всі спроби наступу. Росіянам потрібен перепочинок перед новою спробою знищити Україну
Олексій АрестовичСкриншот

Спроби росії будь-якими засобами нав'язати Україні переговори - це просто бажання росіян виграти для себе час, зібратися з силами перед наступною спробою наступу. Поточні спроби атакувати закінчилися невдало.

Про це розповів радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«Вони працюють на деескалацію, вона їм потрібна... Дайте зупинитися, давайте припинення вогню і дайте сформувати цей 137-тисячний корпус» - коротко охарактеризував він цілі росіян.

Арестович додав, що росія зі своїми спробами за всяку ціну вирвати з України згоду на переговори виглядає смішною - це та ж сама країна, яка до лютого погрожувала, що візьме Київ за три дні.

«Повоювали пацани... Грандіозна битва за Україну звелася до битви за сарай в Херсонській області та корівник в Пісках» - резюмував він.

Нагадаємо, на думку Давида Арахамії, Україна перемогла на першому етапі переговорів з рф. Другий поки на паузі, але кремль поступово промацує грунт для відновлення переговорів.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що переговори з росією можливі тільки у випадку повного виведення окупаційних військ з української території.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: