Зеленський озвучив єдину умову переговорів із рф

Читать на русском
Переговори з росією можливі лише в разі повного виведення окупаційних військ із української території.

Переговори з росією можливі лише в разі повного виведення окупаційних військ із української території.

Про це заявив президент Володимир Зеленський на пресконференції за підсумками зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом та генсеком ООН Антоніу Гутеррішем.

Також Зеленський нагадав про критичну ситуацію навколо Запорізької АЕС і заявив про необхідність виведення російських військ із території станції.

Нам зав'язують руки, відрізають язика: Зеленський щодо переговорів з рфПереговори з росією – це не діалог, а ультиматум з боку країни-агресора, заявив президент Володимир Зеленський під час онлайн-зустрічі з представниками африканських ЗМІ.

Президент додав, що під час сьогоднішньої зустрічі він із Гутеррішем погодив параметри можливого перебування делегації МАГАТЕ у Запоріжжі та обговорив можливий розвиток «зернової угоди».

За словами міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, під час сьогоднішньої зустрічі українську сторону не змушували до поступок для того, аби завершити конфлікт.

Він додав, що від рішень Зеленського, Ердогана та Гутерріша залежить дипломатичне вирішення багатьох питань.

Нагадаємо, Зеленський під час зустрічі у Львові зі своїм турецьким колегою Реджепом Ердоганом торкнулися низки важливих питань, серед яких зернова угода та ядерний шантаж росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: