У росії визнали, що вторгнення в Україну «сповільнилося»

Читать на русском
Шойгу заявив, що вторгнення в Україні йде за планом, але сповільнилося, бо росія нібито хоче мінімізувати жертви серед мирного населення.

Міністр оборони росії Сергій Шойгу визнав уповільнення темпів вторгнення до України. Але він сказав, що викликано це нібито, щоб уникнути жертв серед мирних жителів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Вторгнення в Україну обернулося найгіршим для путіна сценарієм – британський генералБританський генерал зазначив, що путін розраховував на зовсім інший сценарій війни півроку тому. А все обернулося для нього найгіршим варіантом.

«Під час спецоперації ми суворо дотримуємося норм гуманітарного права. Удари наносяться високоточною зброєю по об'єктах військової інфраструктури Збройних сил України – пунктах управління, аеродромах, складах, укріпрайонах, об'єктах військово-промислового комплексу. При цьому робиться все, щоб уникнути жертв серед мирних громадян. Безумовно, це сповільнює темпи наступу, але ми йдемо на це свідомо», – вкотре збрехав Шойгу.

Але при цьому Шойгу впевнено заявляє, що все «йде за наміченим планом, всі завдання будуть виконані».

Нагадаємо, як сказав Володимир Зеленський, з моменту вторгнення 24 лютого росія випустила по Україні майже 3,5 тисячі ракет.

За даними МВС, станом на середину липня, окупанти завдали більше 17 тисяч ударів по цивільних об'єктах, у той час як на військову інфраструктуру припало близько 300 ударів.

У СБУ зазначили, що з 20 ракет, що рф випускає по Україні, лише одна спрямована на військовий об'єкт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: