Зеленський назвав кількість ракет, які росія запустила по Україні з 24 лютого

Читать на русском
Рано чи пізно росію все ж визнають країною-терористом. Питання тільки в тому, скільки життів до цього моменту встигнуть забрати російські терористичні ракетні атаки на українські міста
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

З моменту свого вторгнення в Україну 24 лютого і станом на сьогодні росія випустила по Україні майже 3,5 тисячі ракет. Артилерійські удари по українських містах вже ніхто не рахує.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 22 серпня.

«Загальна кількість різних крилатих ракет, які росія застосувала проти нас, наближається до 3,5 тисячі. Удари російської артилерії просто неможливо порахувати - настільки вони інтенсивні» - сказав він.

Зеленський додав, що рано чи пізно росію все ж визнають країною-терористом. Питання тільки в тому, скільки життів до цього моменту встигнуть забрати російські терористичні ракетні атаки на українські міста, перш ніж світова спільнота прокинеться і відреагує так, що росіяни це дуже сильно відчують.

Нагадаємо, Україна готова до можливих провокацій російських військових у День Незалежності, 24 серпня - росіяни мають нездоровий потяг до скоєння злочинів у важливі для України дати.

В ОПУ також зазначили, що росіяни люблять прив'язувати провокації до різних дат - не виключено, що ворог буде бити крилатими ракетами по містах країни в День Незалежності України.

За даними МВС, штурму Києва або наступу російської армії на День Незалежності України не передбачається. Але окупанти могли підготувати інші «сюрпризи», йдеться зокрема про ракетні удари.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: