Буданов допустив причини відсутності масованих ударів по Україні 24 серпня

Читать на русском
Масової ракетної атаки на міста України у День незалежності не було, оскільки росія видихнулася та вичерпала значну частину ресурсів.
Фото:Олександр Медведєв/НВ

Голова української розвідки Кирило Буданов прокоментував відсутність масованої ракетної атаки на міста України в День незалежності, яку раніше не виключали силові відомства та влада.

Свою думку він висловив у ефірі національного телемарафону.

Арахамія пояснив, чому переговори України та росії зараз на паузіУкраїна перемогла на першому етапі переговорів з рф. Другий поки що на паузі, але кремль поступово промацує ґрунт для поновлення переговорів.

«Щодо того, чому немає цих «розрекламованих» у ЗМІ якихось ракетних ударів, особливо нових, я можу відповісти, що росія досить сильно сповільнила свої темпи наступу і причиною цього є значне виснаження насамперед ресурсної бази росії. По-друге, це морально-психологічна втома від цих бойових дій. Оскільки вони є загарбниками, але й також втомлюють і себе», - заявив він.

Зазначимо, голова ГУР вважає, що у війні з росією вже почався переломний момент.

Нагадаємо, розвідка США повідомляла, що найближчим часом росія планує масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі та державним установам. Президент Володимир Зеленський пообіцяв потужну відповідь у разі серії ракетних ударів по містам України.

Сьогодні вдень рф вдарила ракетою по Миргороду на Полтавщині та по Хмельницькій області. Над Черкаською областю збили ворожу ракету, а поблизу Чернігова – безпілотник. Також українська ППО відпрацювало по ворожому об'єкту над Вінничині.

Вдень 24 серпня ще було обстріляно Дніпропетровську область та Харківську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: