Є загроза нанесення ракетно-бомбових ударів: у КМДА дали рекомендації до Дня Незалежності

Читать на русском
У КМДА заявили про ризик нанесення росією ракетно-бомбових ударів на свята. Киян закликали за перших сигналів тривоги одразу йти в укриття, уникати масових скупчень людей.

Жителям Києва цього тижня потрібно бути особливо пильними через можливі провокації на День Незалежності – безумовно дотримуватись заходів безпеки та при сигналі повітряної тривоги одразу йти в укриття.

Про це йдеться у заяві міської адміністрації.

Зеленський попередив українців про серйозну небезпеку з боку росії наступного тижняОдне з ключових завдань росії в цій війні - залякати український народ, знецінити його успіхи, посіяти розбрід, страх, конфлікти

«У найближчі дні можливі загрози нанесення військами рф ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, військових об’єктах, об’єктах оборонної промисловості, критичної інфраструктури та розташованих поруч житлових масивах, а також об’єктах, що забезпечують життєдіяльність населення під час відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України», – попередили у КМДА.

Киян закликали за перших сигналів тривоги одразу йти в укриття, уникати масових скупчень людей і бути особливо відповідальними за дотримання комендантської години.

Нагадаємо, у Києві до 25 серпня заборонено проводити масові заходи, мирні збори, мітинги та інші заходи, пов'язані з великим скупченням людей.

В Офісі президента та в МВС припускають, що росія може завдати ракетних ударів по українських містах у День Незалежності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: