Російські окупанти планують масові ракетні удари по українських містах – Reuters

Читать на русском
За даними розвідки США, загроза масованих ударів по українських містах буде особливо актуальна в найближчі кілька днів
Ілюстративне фотоFacebook

Сполучені Штати Америки мають у своєму розпорядженні численні розвідувальні дані про те, що найближчим часом росія планує масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі та державним установам України.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters з посиланням на власні джерела.

Зеленський назвав кількість ракет, які росія запустила по Україні з 24 лютогоРано чи пізно росію все ж визнають країною-терористом. Питання тільки в тому, скільки життів до цього моменту встигнуть забрати російські терористичні ракетні атаки на українські міста

За даними розвідки США, загроза масованих ударів по українських містах буде особливо актуальна в найближчі кілька днів.

«У нас є інформація, що росія активізує зусилля з завдання ударів по цивільній інфраструктурі та державних об'єктах України найближчими днями. Враховуючи послужний список росії в Україні, ми стурбовані загрозою, яку російські удари становлять для цивільного населення та цивільної інфраструктури» - розповів виданню чиновник, знайомий з доповідями розвідки.

Нагадаємо, Україна готова до можливих провокацій російських військових у День Незалежності, 24 серпня - росіяни мають нездоровий потяг до скоєння злочинів у важливі для України дати.

В ОПУ також зазначили, що росіяни люблять прив'язувати провокації до різних дат - не виключено, що ворог буде бити крилатими ракетами по містах країни в День Незалежності України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: