«Буде потужна відповідь»: Зеленський прокоментував загрозу ударів з боку росії 23-24 серпня

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив, що росія отримає потужну відповідь у разі збільшення кількості обстрілів українських міст 23 та 24 серпня.
Скріншот з відео

Якщо росія у ці святкові дні, як і в будь-які інші, вдарить по Києву чи іншим містам, то отримає потужну відповідь від України.

Про це президент Володимир Зеленський сказав на спільній пресконференції із президентом Польщі Анджеєм Дудою.

У МВС розповіли, чого чекати від росіян на День Незалежності УкраїниУ МВС заявили, що штурму Києва на День Незалежності України не буде, але можливі ракетні обстріли.

«Що робитиме Україна, якщо будуть бити по Києву? Те саме, що зараз. Тому що для мене як для президента, впевнений як і для кожного українця, Київ, Чернігів, Донбас – все це однаково, там усі наші українці живуть. Харків, Запоріжжя… І відповідь буде такою самою, як у цих містах. Битиму нас – отримуватимуть відповідь, потужну відповідь. З кожним днем ця відповідь наростатиме. Буде все сильніше та сильніше», – сказав Зеленський.

Він підтвердив, що Україна має дані власної та західної розвідки щодо планів росії. Але загроза ударів з боку рф, підкреслив президент, і так щоденна. «Чи є додаткова інформація? Ми знаємо пріоритети – по об'єктах інфраструктури чи державних інститутах. Але я не бачу, щоб щось дуже змінилося. Чи можуть збільшити кількість цих ударів? Так, вони можуть це зробити на 23-24 число. Це вся інформація, яку маю», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, розвідка США має у своєму розпорядженні дані про те, що найближчим часом росія планує масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі та державних установах України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: