ГУР показало методичку російських агітаторів на захоплених територіях

Читать на русском
Російські окупанти розробили методику, за якою агітатори переконують мешканців захоплених територій, що армія рф не вбивці.

Російські окупанти розробили методичку, за якою агітатори переконують мешканців захоплених територій України в тому, що армія рф не мародери і не вбивці.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України у вівторок, 23 серпня.

У кремлі працюють над запасним сценарієм проведення псевдореферендумів, їх можуть перенести на зиму – ЗМІНевдачі на фронті змусили кремль замислитись над запасним сценарієм проведення псевдореферендумів на окупованих територіях України. Як варіант, їх можуть перенести з осені на зиму.

Як зазначається, документ призначений виключно для інструкторів, афілійованих керівництвом «єдиної росії». Його не можна передавати на ознайомлення третім особам.

Згідно з «методичкою», окупантам дозволено збирати кошти у населення. Однак через часті випадки отруєння суворо заборонено приймати харчові продукти та медикаменти, зокрема герметично упаковані.

Документ містить таблицю з питаннями, які часто ставить українське населення окупантам та типовими відповідями з додатковими роз'ясненнями, наприклад:

  • Росія буде нас бомбити? – Ні, росія виконує високоточні удари по військових об'єктах (українські новини є хибними);

  • Я не хочу жити в росії. - Ви просто боїтеся. РФ країна великих можливостей (повідомити органам військової поліції);

  • Чому ви це робите, вам платять? - Ні, ми добровольці (не члени партії);

  • Чому російська армія займається мародерством? - Російська армія не займається мародерством (якщо є свідки, сказати, що це людський фактор і все);

  • Кажуть, що у росії злидні. - Це брехня, в росії майже кожен може дозволити собі власний автомобіль;

  • Нам розповідали про Бучу. – Це фейк від Зеленського;

  • Невже Зеленський нас ненавидить? - Зеленський нічого не вирішує, все вирішують куратори зі США (згадати, що він наркоман);

  • Чому військова техніка знаходиться поряд із будинками? – З метою вашого захисту та безпеки.

Нагадаємо, раніше у розвідці повідомляли, що росіяни бояться проводити псевдореферендуми на окупованих територіях України.

Також повідомлялося, що росія проводить приховану промислову мобілізацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: