Окупанти не розуміють, чому ППО не захистила Крим від обстрілів – перехоплення розвідки

Читать на русском
Загарбники обговорюють нещодавні удари по Криму. Росіяни не розуміють, чому розхвалене ППО рф не працює.
twitter

Загарбники обговорюють нещодавні удари по Криму. Росіяни не розуміють, чому розхвалене ППО рф не працює.

Українська розвідка оприлюднила перехоплену телефонну розмову дружини з окупантом.

Під час розмови жінка скептично відноситься до «офіційної» позиції окупаційної влади щодо ситуації в Криму. Вона вважає, що вибухи на авіабазі ганьблять росіян на весь світ. Жінка не розуміє чому розхвалене російське ППО не працює та зазначає, що після цього його ніхто у рф не купуватиме.

Окупант зі свого боку доповнює: «У нас пацаны тоже за это говорят, шо, говорит, россиян имеют и имеют, а те огрызнутсья не могут».

«Ждут пока в Москву на Красную Площадь прилетит, и тому подобное...»Головне управління розвідки МО України

Нагадаємо, в окупованому Криму вперше за час повномасштабної війни пролунали вибухи на військовому об'єкті. Офіційно росія наполегливо відмовляється визнаватись у безсиллі своєї ППО і заперечує можливе влучення ракет.

У Міноборони України після вибухів чітких коментарів не надали, іронічно нагадавши про «правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях». 10 серпня вранці у зведенні Генштабу про втрати росіян була згадка про дев'ять знищених літаків.

За інформацією InformNapalm, удар по летовищу російських окупаційних сил у Новофедорівці в Криму міг бути завданий ракетами американського виробництва ATACMS із кластерною боєголовкою. Ці ракети б'ють на відстань до 300 кілометрів і можуть запускатися з РСЗВ M270 MLRS та HIMARS.

Військове керівництво України не підтверджує причетність ЗСУ до вибухів в окупованому Криму та закликає громадян не довіряти анонімним джерелам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: