Дуда закликав повністю демонтувати ПП-2

Читать на русском
Коли рф воює проти України не має бути ніякого бізнесу з країною агресором, також слід повністю демонтувати газопровід ПП-2.

Коли рф воює проти України не має бути ніякого бізнесу з країною агресором, також слід повністю демонтувати газопровід ПП-2.

Про це йдеться у заяві президента Польщі Анджея Дуди під час саміту Кримської платформи.

«Я хотів би нагадати, що «Північний потік-2» почав діяти після захоплення Криму, немає повороту до звичайного бізнесу з росією, немає повороту до таких зв'язків, коли вона воює проти України, окуповує її території. Зміна політики на Заході – це не просто припинення «Північного потоку-2», а також повна його ліквідація, демонтаж», - зазначив Дуда.

Віцеспікер Бундестагу запропонував запустити «Північний потік-2»: Кулеба порівняв це з наркоманієюВольфганг Кубікі запропонував наповнити сховища газу на зиму за допомогою Північного потоку-2, а потім знову перекрити газопровід. Дмитро Кулеба порівняв таку поведінку із наркозалежністю.

Зазначимо, 23 серпня, в Україну прибув із візитом президент Польщі Анджей Дуда. Він приїхав на запрошення Володимира Зеленського.

Сьогодні Дуда висловив захоплення та повагу до українського народу «за винятковий героїзм, з яким він захищає свою Батьківщину». Він запевнив українців у рішучій підтримці з боку Польщі.

Нагадаємо, Польща з початку війни надала Україні допомогу на суму понад 2,1 млрд євро.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: