Окупаційна влада Криму пригрозила блогерам за публікації «ворожих фейків про вибухи» – Чубаров

Читать на русском
У Криму так звані представники влади намагаються заборонити людям публічно реагувати на вибухи та прильоти на військові об'єкти.

У Криму так звані представники влади намагаються заборонити громадськості публічно реагувати на вибухи та прильоти на військові об'єкти на півострові.

Про це повідомив голова Кримського Меджлісу Рефат Чубаров у Facebook у суботу, 20 серпня.

Подоляк: Кримський міст – це незаконне будівництво, такі об'єкти мають бути знищеніПодоляк заявив, що Кримський міст – це незаконне будівництво та основні ворота для постачання російської армії у Криму. Такі об'єкти, за його словами, мають бути знищені.

«Російська окупаційна влада Криму намагається закрити рота всім, хто в Криму публічно реагує на вибухи та прильоти на військові об'єкти, розташовані на півострові. Воно і зрозуміло, навіть найвідмороженіші прихильники росії вже впадають в істерію, оскільки навіть вони почали усвідомлювати, що їм доведеться валити з краденого півострова на свою росію», - написав він.

Чубаров також наводить один із прикладів офіційного попередження, які поширюють від імені російського гауляйтера Криму (мовою оригіналу).

«Напоминаю всем блогерам про ответственность за публикацию в сети вражеских фейков. «Взрывы в Бахчисарае», «Корабли ведут огонь у мыса Опук», «Табло «Крымского моста»» - читаем закон и помним об ответственности. Что бы потом не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы в регионах чуть севернее Крыма».

Нагадаємо, сьогодні вранці в окупованому Криму після інциденту з безпілотником у Севастополі пролунали вибухи ще у кількох місцях – передмісті Євпаторії, Бахчисараї та селі Молочне (Сакський район). Окупанти заявили про роботу системи ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: