Україна ні до чого: Арестович прокоментував вибухи в окупованому Криму і в Бєлгороді

Читать на русском
У Керчі та Севастополі пролунала повітряна тривога, на аеродромі Бельбек були вибухи, у Білгородській області згоріли склади 20-ї армії
Фото з місця подійСкриншот

Вечірні вибухи на території тимчасово окупованого Криму, а також у Бєлгородській області росії ніяк не пов'язані з діями України. Росіяни самі винні.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович у своєму Telegram.

«Авіабаза Бельбек (Крим), прильоти. Повітряна тривога в Керчі. Повітряна тривога в Севастополі. У Бєлгородській області вибухають склади армійського рівня (20-ї армії), що воює на Ізюмському напрямку. Як ви розумієте - ми тут ні при чому. Курити менше треба» - іронічно зазначив він, коментуючи вибухи.

Нагадаємо, 18 серпня ввечері в Росії в Бєлгородській області спалахнула пожежа на складі боєприпасів, в декількох селах почалася евакуація.

Трохи пізніше в тимчасово окупованому Криму в районі Керчі прогриміло кілька потужних вибухів. Окупанти вже заявили про роботу протиповітряної оборони, тоді як місцеві жителі пишуть про дуже потужний вибух в районі Кримського моста.

У тимчасово окупованому росіянами Севастополі, а також на розташованому недалеко аеродромі Бельбек прогриміли вибухи. Місцеві повідомили про мінімум чотири вибухи безпосередньо на військовому аеродромі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: