В ОПУ порівняли руйнування Харкова зі знищенням Грозного та Алеппо

Читать на русском

Щоденні обстріли Харкова з боку росії схожі на знищення Грозного у 1995 році, Алеппо – у 2016 році.

Щоденні обстріли Харкова з боку росії схожі на знищення Грозного у 1995 році, Алеппо – у 2016 році та Варшави – під час Другої світової війни.

Таку думку висловив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк у Twitter.

«Одна з найтрагічніших ночей»: в ОВА підбили підсумки двох обстрілів Харкова – фотоУвечері та вранці ракетні удари були завдані по Салтівському, Слобідському та Холодногірському районах Харкова. Зруйновано кілька будівель. На даний момент загалом загинуло 9 людей, кілька десятків поранено.

Він зазначив, що вже 175 днів російські окупанти продовжують щоденний терор Харкова, обстрілюючи цивільну інфраструктуру та спальні райони міста.

«Росія хоче перетворити Харків на Алеппо, Грозний чи Варшаву і впивається кров'ю у прямому ефірі. Кожен, хто, як і раніше, має справи з москвою, – співучасник цього злочину», - написав він.

Нагадаємо, увечері 17 серпня російська ракета (ймовірно Іскандер) влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйнований, сталася масштабна пожежа. За останніми даними, загинули 7 людей, 20 поранені, у тому числі 12-річна дитина.

Сьогодні вранці російські війська обстріляли у Харкові ще й гуртожиток у Слобідському районі: загинуло троє людей, 18 отримали поранення. Розбір завалів на місці удару ще триває.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: