У Харкові через обстріл російських окупантів знищено житловий будинок, є загиблі та поранені (доповнено)

Читать на русском
За свідченнями очевидців, атакований росіянами житловий будинок склався всередину себе. Російські окупанти били по місту з артилерії
Фото з місця подійTelegram

У Харкові в результаті обстрілу російських окупантів знищено житловий будинок в Салтівському районі міста. Є загиблі та постраждалі. На цей час відомо про загибель не менш ніж шести людей.

Про атаку окупантів повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у своєму Telegram.

«На цей час є інформація про трьох загиблих і десяти поранених. Співчуваю всім рідним і близьким людей, убитих російськими агресорами. З пораненими працюють наші лікарі» - повідомив він.

Інформацію про удар підтверджує глава ХОВА Олег Синєгубов, за його даними, загинуло дві людини, десять поранено.

Водночас місцеві канали з посиланням на свідчення очевидців пишуть, що житловий будинок після удару «склався». На місці удару вирує пожежа, таким чином, жертв може бути значно більше - принаймні, про це вже повідомляється з посиланням на радницю голови Харківської обласної ради Наталію Попову. Також є припущення, що це був не артилерійський обстріл, а прильот крилатої ракети.

Пізніше глава ХОВА Синєгубов повідомив, що загинуло 6 осіб, поранених вже 16.

Удар окупантів по Харкову прокоментував президент України Володимир Зеленський.

«Коли чуєш про харківську Салтівку – це знову біль. Біль за всю Україну. Біль за Харків. Ракетний удар… По гуртожитку… Будівля вщент зруйнована. Точну кількість загиблих і поранених встановлюємо. Підлий і цинічний удар по цивільних, що не має жодного виправдання й демонструє безсилля агресора. Не пробачимо, помстимося» - написав він.

Нагадаємо, в ніч на 16 серпня був один з наймасовіших обстрілів Харкова за останній час. Окупанти завдали ударів по Шевченківському, Київському, Салтівському, Індустріальному та Холодногірському районах.

15 серпня, росіяни завдали ударів по Салтівському району. Загинула одна жінка, ще кілька людей були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: