Удари по Харкову та області: вранці з бєлгорода рф випустила 5 ракет

Читать на русском
Ракетні удари по Харкову. Одна з ракет вдарила у межах Слобідського району міста. Постраждалих немає.

Російські окупанти вночі посилили удари Харківщиною. У середу вранці випустили понад 5 ракет із бєлгорода, одна з них упала у місті.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Обстріл Харкова з РСЗВ: мер назвав постраждалий район та нові деталіРосійські окупанти ввечері 16 серпня вдарили по Салтівському району Харкова, виникла пожежа.

«Всю добу російські окупанти інтенсивно завдавали артилерійських та ракетних ударів по місту та області. Окупанти кілька разів із РСЗО обстрілювали Салтівський район Харкова. Пошкоджені житлові багатоповерхові будинки, критична транспортна інфраструктура. На щастя, постраждалих немає», - наголосив він.

Як повідомив голова ОВА, протягом доби по області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Чугуївський, Богодухівський райони.

Вночі росіяни посилили удари. Так, за його словами, після 21 години внаслідок обстрілу горіли гаражі та техніка фермерського господарства у Чугуївському районі. Після 23 години у Золочівській громаді, Богодухівського району, внаслідок обстрілу горів гараж та автомобілі.

«Сьогодні близько 5-ї ранку Штаб оборони зафіксував запуск понад 5 ракет з бєлгорода. Одна із ракет вдарила в межах Слобідського району Харкова», - повідомив Синєгубов.

За його даними, ракетні удари пошкодили житлові будинки, виникли кілька пожеж у Золочівській громаді. Попередньо вдень у Золочеві окупанти артобстрілом влучали по території ліцею, пошкодили футбольний майданчик, зруйнували один житловий будинок, два - пошкодили.

В Ізюмському районі через обстріл пошкоджена критична інфраструктура, горіла трава.

За даними центру екстреної медичної допомоги, у Золочеві з вибуховими травмами госпіталізували 22-річного чоловіка, стан – середній.

Нагадаємо, в ніч на вівторок рф обстріляла ракетами 5 із 9 районів Харкова.

Окрім того, напередодні окупанти знову обстріляли Салтівський район з РСЗВ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: