Зеленський розповів про найважчі ділянки на фронті війни з окупантами

Читать на русском
У Запорізькій області та низці районів півдня України окупанти намагаються поліпшити становище, але їхні спроби ні до чого не приводять.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Найважча ситуація на фронті - на Авдіївському, Бахмутському та низці напрямків у Харківській області. Зараз там йдуть важкі безперервні бої з російськими окупантами.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 17 серпня.

«Авдіївський напрямок, Бахмутський, Харківська область, деякі інші напрямки - там зараз найважчі бойові дії» - розповів він.

У Запорізькій області та низці районів півдня України окупанти намагаються поліпшити становище, але їхні спроби ні до чого не приводять. ЗСУ тримають оборону.

«Українські воїни крок за кроком будуть знищувати потенціал окупантів, і настане день, коли ворог згине і на Запоріжжі, і на півдні, і на сході країни, і в Криму. Окупанти згинуть, як роса на сонці, і наша оборона є і буде цим сонцем» - резюмував президент.

Нагадаємо, за даними ГУР МО, найближчим часом на всій лінії фронту можна очікувати гострих подій. Серпень та вересень в цілому будуть надзвичайно важливими місяцями для подальшого розвитку подій у війні.

За даними Генштабу, 17 серпня росіяни намагалися наступати на Харківському, Слов'янському, Донецькому, Бахмутському та Запорізькому напрямках. Деякі наступи українські військові відбили, тривають бої неподалік Лебединого та Базаліївки, Мазанівки та Новодмитрівки, Соледара та Бахмутського, Опитного, Новомихайлівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: