СБУ затримала працівника медзакладу, який збирав дані для обстрілів на півдні Одещини

Читать на русском
Загарбники у подальшому використовували цю інформацію для планування діяльності диверсійних груп, масованих і прицільних ракетних обстрілів.
прес-служба СБУ

Служба безпеки України затримала завербованого російськими спецслужбами медпрацівника, який збирав розвіддані про місця дислокації та переміщення підрозділів ЗСУ і Тероборони, функціонування резервних аеродромів і військових полігонів на півдні Одещини.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зазначається, що окупанти у подальшому використовували цю інформацію для планування «роботи» диверсійних груп, масованих і прицільних ракетних обстрілів.

«За даними слідства, зрадником виявився місцевий мешканець, співробітник одного з державних медичних закладів. Він не приховував своїх проросійських поглядів, відверто висловлюючись у закритих телеграм-каналах, які куруються російськими спецслужбами», - йдеться у повідомленні.

Збирали дані про ЗСУ: затримано ще двох російських агентівСБУ затримала двох російських агентів, які намагалися знайти слабкі місця ЗСУ у оборонних рубежах Сумської області.

Чоловік почав працювати на спецслужби рф з власної ініціативи. Зібрані відомості зловмисник передавав через закриті канали зв’язку «куратору» від російських спецслужб, які координували його діяльність.

Спілкування з «куратором» відбувалося з дотриманням конспірації, бо сам коригувальник, за його словами, уникав «неприємностей у держустанові».

Нагадаємо, що у харківському управлінні СБУ викрили «крота», який працював на ФСБ рф.

Окрім цього, у липні в Києві затримали агента ФСБ. Також було викрито мережу російських агентів на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: