У Cтратегічному командуванні ЗСУ розповіли про дилему російської армії в Україні

Читать на русском
У Нижегородській області росії провалилося формування танкового батальйону для відправки в Україну. Російське командування просто не змогла знайти людей
Ілюстративне фотоAP Photo

Російська армія в Україні зіткнулася зі складною дилемою, вирішити яку вона не в змозі. У неї є достатньо боєготових танків, але немає на ці танки екіпажів.

Про це розповіли у стратегічному командуванні Збройних сил України.

Стрибнути з танка або зобразити божевільного: окупанти шукають нові способи втекти з війниСБУ оприлюднила добірку перехоплених розмов, де військові рф обговорюють із родичами способи бігти додому.

Так, в Нижегородській області росії провалилося формування танкового батальйону для відправки в Україну. Російське командування просто не змогло знайти людей, якими можна було б укомплектувати підрозділ. Ще на початку липня російські військові отримали наказ підготувати танковий батальйон, але на середину серпня контракт підписали менш як 30 осіб зі 160 необхідних.

Таким чином, резюмували в СтратКомі, в російській армії виникла дилема - танки є, екіпажів на ці танки - немає.

Нагадаємо, за 15 серпня ще 200 російських військових були ліквідовані в Україні, найбільше на Донецькому напрямку. Загальні втрати рф, починаючи з 24 лютого, становлять 43 тисячі 750 осіб.

Російські окупанти вже втратили в Україні п'яту частину своїх підрозділів, яку залучили до бойових дій проти ЗСУ.

Згідно з останньою оцінкою американської розвідки, кожен день гинуть або отримують поранення не менше 500 російських військових. Приголомшливо високий рівень втрат в Україні означає, що володимир путін, можливо, не зможе досягти цього року однієї з ключових цілей своєї війни – повного захоплення Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: