Стрибнути з танка або зобразити божевільного: окупанти шукають нові способи втекти з війни

Читать на русском
СБУ оприлюднила добірку перехоплених розмов, де військові рф обговорюють із родичами способи бігти додому.

СБУ оприлюднила добірку перехоплених розмов, де військові рф обговорюють із родичами способи втекти додому. Серед них – «включити васю», зламати руку, зіскочивши п'яним із танка; самостріл на марші.

Перехоплення публікується в Telegram.

Рф зазнає приголомшливих втрат в Україні, до 500 військових убитими та пораненими щодня – NYTПриголомшливо високий рівень втрат російської армії в Україні означає, що путін може не досягти цього року однієї з ключових цілей – повного захоплення Донбасу.

«Останнім часом перехоплення СБУ свідчить, що окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом. Частина з них роздумує, як втекти додому. І вони, не приховуючи, обговорюють це із родичами», – повідомляє СБУ.

В одній із розмов мати ділиться із сином «афганським» дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: «Йди в медпункт, кажи, що мене сильно болить голова, тисне там на вуха, мені здається, що зі мною хтось розмовляє..коротше, щоб ти, на кшталт, включав васю».

А ось іншому «герою» друг запропонував безболісно зламати руку: «нажерись і з танка пізд*нись. Головне, щоби шию не зламали. Стрибай, як щучкою у воду».

Контрактники елітної «червонопрапорної» 39-ї окремої мотострілецької бригади, зазначили в СБУ, просто на марші прострілювали один одному м'які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров'я.

Нагадаємо, росія з початку повномасштабного вторгнення в Україну втратила 43,4 тис. своїх солдатів, 1856 танків та сотні одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: