Нардеп від «Слуги народу» Красов потрапив у ДТП на Житомирщині – ЗМІ

Читать на русском
Обставини ДТП поки достеменно невідомі. Офіційно відомо, що єдиним постраждалим у пригоді став сам нардеп
Олексій КрасовFacebook

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олексій Красов увечері 14 серпня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду у Житомирській області.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела в партії, а також на коментар пресслужби СН для видання.

Так, джерела розповіли виданню, що ДТП сталося біля села Броники в Житомирській області. Красов, за їхніми словами, їхав на великій швидкості - близько 200 км/год, він же є єдиним постраждалим в ДТП, у нардепа зламані ніс і рука.

Хто з нардепів потрапляв у ДТП та якими були наслідки аваріїГучні дорожньо-транспортні пригоди за участю народних депутатів, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

У партійній пресслужбі підтвердили факт ДТП, але подробиць не надали.

«Транспортна пригода дійсно мала місце. У депутата зламана рука, але від госпіталізації він відмовився. Якщо були порушення з боку нашого колеги, то він обов'язково буде відповідати. За нашою інформацією, зараз інших постраждалих немає» - зазначили там.

Нагадаємо, раніше скандальне ДТП сталося з іншим вже колишнім нардепом СН - Олександром Трухіним. Дорожньо-транспортна подія за участю Трухіна сталася ввечері 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі. Автомобіль Audi, за кермом якого за словами очевидців перебував нардеп, не дотримувався безпечної дистанції та швидкості руху і зіткнувся з автомобілем Ford, який своєю чергою протаранив Daewoo. В результаті постраждали шестеро людей.

Через майже пів року справа отримала новий поворот – з'явилося відео з місця події, на якому зафіксовано, як нардеп пропонував хабар поліцейським. Наступного дня Трухіна виключили з партії «Слуга народу», проти нього порушили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: