РФ утримує у Чорному морі два носії ракет, у Середземному – ще 5

Читать на русском
На бойовому чергуванні в Чорному морі перебувають два кораблі носія крилатих ракет Калібр російських окупантів із сукупним залпом у 16 ракет.

На бойовому чергуванні в Чорному морі перебувають два кораблі носія крилатих ракет «Калібр» російських окупантів із сукупним залпом у 16 ​​ракет. Ще п'ять – у Середземному.

Про це повідомляється на сторінці Військово-морських сил Збройних сил України у Facebook у четвер вранці.

Ракетні удари по Україні: у ЗСУ розповіли, які ракети рф найскладніше збиватиУкраїнській системі ППО найскладніше збивати російські ракети Х-22, Кинжал, Онікс, Іскандер, розповіли у Повітряних силах.

В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні до 5 кораблів та катерів.

Крім того, за добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 31 судно, з них 7 суден рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 28 суден, з них 1 судно продовжили рух у напрямку протоки Босфор;.

«РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря», - додали у ВМС ЗСУ.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли, які ще аеродроми в Криму рф може використовувати для авіаударів Україною.

А в ОПУ пояснили, чому вкрай необхідно завершити активну фазу війни до зими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: