«Геноцид» мостів: ЗСУ вдарили по Антонівському, Дар'ївському та мосту в Новій Каховці

Читать на русском
Крім мостів під удари ЗСУ потрапили також російські військові об'єкти на тимчасово окупованих територіях - Мелітополь, Чаплинка, Скадовськ та інші
Фото з місця подійTelegram

Збройні Сили України ввечері 7 серпня завдали нових ударів по Антонівському мосту у Херсоні. Крім цього, уражено кілька інших мостів, а також ряд військових об'єктів на окупованих територіях.

Так, місцеві херсонські канали пишуть, що на мосту знаходилася ремонтна техніка, яка усувала пошкодження після попередніх ударів ВСУ. Тепер ця техніка знищена.

Також в мережі повідомляється про те, що гриміли вибухи в районі мосту біля Каховської гідроелектростанції. Є повідомлення про те, що ЗСУ також атакували та пошкодили Дар'ївський міст через Інгулець, який розташований на півночі Херсонської області.

Також завдано ударів по військових об'єктах росіян у Скадовську, Чорнобаївці, Чаплинці, Олешках та Новій Каховці. Крім цього, численні вибухи пролунали на околицях Мелітополя.

Нагадаємо, росіяни заявили, що ведуть активні ремонтні роботи в Херсоні та хочуть завершити ремонт Антоновського до наступного тижня.

ЗСУ вже не раз завдавали ударів з РСЗВ HIMARS по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Ракети наскрізь пробили дорожнє покриття. рух по мосту довелося закрити.

Це зруйнувало логістику окупантів і вони звели поромну переправу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: