Зеленський: ЗСУ чудово справляються зі знищенням складів та баз окупантів

Читать на русском
Зеленський подякував партнерам України, завдяки яким став можливий тотальний геноцид російських складів і баз
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Українські війська за минулий тиждень домоглися дуже великих успіхів у винищенні російських окупантів. ЗСУ знищили чимало складів, військових баз і пунктів управління російських військ.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 6 серпня.

«За цей тиждень ЗСУ і наша розвідка домоглися сильних результатів у знищенні логістики російської армії, тилових баз окупантів. Кожен удар по складах боєприпасів ворога, по їх командних пунктах, по скупченнях російської техніки рятує життя всіх нас, життя українських військових і цивільних» - зазначив він.

Зеленський подякував партнерам України, завдяки яким став можливий тотальний геноцид російських складів і баз, зокрема, США, які продовжують підтримувати Україну, передаючи нові установки HIMARS і боєприпаси до них.

«Всі вони використовуються максимально точно і з користю для загальної стратегії нашої оборони» - додав він.

Нагадаємо, раніше Збройні Сили України за добу 5 серпня вразили шість складів російських окупантів з боєприпасами в Херсонському та Бериславському районах Херсонської області.

Тим часом Сполучені Штати Америки приступили до підготовки нового, вісімнадцятого пакета військової допомоги для України. Його вартість складе мільярд доларів, основний вміст - боєприпаси для HIMARS, ППО та артилерії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: