Багатий врожай: на півдні ЗСУ знищили три склади, чотири С-300 і артилерію росіян

Читать на русском
Ракетно-артилерійські війська повністю розгромили російську батарею зенітно-ракетних комплексів С-300, знищивши не менше чотирьох установок і радіолокаційну станцію
Ілюстративне фотоСкриншот

Збройні Сили України на південному напрямку знищили склади російських окупантів з боєприпасами, розташовані в Придніпровському, Херсоні та Токарівці Херсонської області.

Про це повідомило Оперативне командування «Південь» у своєму Facebook.

Так, згідно з повідомленням, склади з озброєнням і технікою, що належать російським окупантам, були атаковані українською авіацією в Херсонському і Каховському районах. Ударом вертолітної пари був повністю знищений опорний пункт росіян в Миколаївській області.

На землі ракетно-артилерійські війська повністю розгромили російську батарею зенітно-ракетних комплексів C-300, знищивши не менше чотирьох установок і радіолокаційну станцію «Імбир». Також здобиччю ЗСУ став один автоматичний міномет і дев'ять одиниць автомобільної техніки.

До цього Збройні Сили України знищили два ворожих склади боєприпасів та групу російських загарбників у Чорнобаївці та Бериславі в окупованій Херсонській області.

Також в ніч на середу, 3 серпня, українським військовим вдалося знищити два російських склади з боєприпасами в Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: