В ОВА розповіли, чим насправді окупанти «залатали» Антонівський міст

Читать на русском
Заяви про те, що російські окупанти повністю відремонтували Антонівський міст, не відповідають дійсності.

Заяви про те, що російські окупанти повністю відремонтували Антонівський міст, не відповідають дійсності. Вони просто поклали на дірки дорожні плити.

Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань у Facebook у четвер, 4 серпня.

Удари по Антонівському мосту: окупанти хочуть завершити ремонт до наступного тижняРосійські військові ведуть активні ремонтні роботи в Херсоні на єдиному автомобільному Антонівському мосту через Дніпро, пошкодженому ударами ЗСУ.

«Те, що росіяни повністю відремонтували Антонівський міст, не відповідає дійсності. Так, проїзд легкового транспорту можливий, але не важкої військової техніки. Хоча орки кажуть, що мостом займаються ті, хто робив Кримський, і технологія відома, і ніби проекти є, на практиці вони просто поклали на дірки дорожні плити і все», – сказав він.

Нагадаємо, росіяни заявили, що ведуть активні ремонтні роботи у Херсоні та хочуть завершити ремонт Антоновського до наступного тижня.

ЗСУ вже не раз завдавали ударів з РСЗВ HIMARS по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Ракети наскрізь пробили дорожнє покриття. Рух мостом довелося закрити.

Це зруйнувало логістику окупантів, і вони звели поромну переправу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: