Йдуть ва-банк: Данілов розповів, звідки росіяни змушені вигрібати техніку та особовий склад

Читать на русском
При цьому росія все активніше використовує в Україні солдатів національностей, які були поневолені росіянами протягом XIX-XX століть, оскільки їх не шкода
Олексій ДаніловThe Globe and Mail

Російські окупанти через великі втрати на фронті в Україні змушені перекидати все нові й нові війська з далеких територій, все активніше використовувати солдатів неросійських національностей і розкривати старі радянські військові склади.

Про це написав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у своєму Twitter.

«Щоб вести з нами сьогодні боротьбу, ворог змушений мобілізувати техніку, боєприпаси з Далекого Сходу, Уралу, інших територій. Вони пішли ва-банк, і не можуть, як вони вважають, програти цю війну» - зазначив він.

Україна вже в змозі винищувати оперативні резерви російської армії – АрестовичТа кількість американських систем HIMARS, яка вже є в Україні, дозволяє дати залп зі 168 ракет, що гарантовано знищує до сотні цілей одночасно

Данілов також додав, що росія все активніше використовує в Україні солдатів національностей, які були поневолені росіянами протягом XIX-XX століть, оскільки їх не шкода. Йде розконсервація старих складів часів СРСР. Втім, поки що Збройні Сили України успішно перемелюють всі ці російські орди.

«Останнім часом знищення ворога нашими Силами оборони стало більш ефективним завдяки допомозі наших партнерів, кількість і якість зброї стало зовсім іншим, головне – щоб допомога не зупинялася» - резюмував він.

Нагадаємо, в росії по всій її території формуються так звані добровольчі батальйони, які передбачається відправити в Україну на війну. Щонайменше 30 тисяч одиниць гарматного м'яса може бути навербовано в ці підрозділи, оскільки не потрібен військовий досвід - тільки здоров'я і бажання воювати.

За даними МВС, російські окупанти перекидають всі резерви військових на південь України, після доукомплектування можуть почати штурмові дії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: