На півдні ЗСУ ліквідували понад 20 окупантів, «Панцир» та радіолокаційну станцію

Читать на русском
На півдні ЗСУ знищили 23 російських військових, радіолокаційну станцію до одного із зенітно-ракетних комплексів, зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1 та два військові автомобілі.
Укрінформ

На півдні ЗСУ знищили 23 російських військових, радіолокаційну станцію до одного із зенітно-ракетних комплексів, зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1» та два військові автомобілі.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Підтверджені втрати ворога за ніч – 23 рашисти, радіолокаційна станція до одного із зенітно-ракетних комплексів, зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1» та два військові автомобілі», – йдеться у повідомленні.

У командуванні зазначають, що в Чорному морі у корабельному угрупованні ворожих сил напоготові два надводних і два підводних ракетоносці та один великий десантний корабель. Тому залишається загроза ракетних ударів та артилерійських обстрілів у зоні досяжності.

Нагадаємо, втрати російської армії на війні проти України сягнули 42 тисячі військових. За минулу добу, 6 серпня, українські бійці ліквідували ще близько 300 окупантів.

Контррозвідники СБУ продовжують знищувати ворога та його техніку. За минулий тиждень вони спільно з бійцями 112 бригади тероборони «демілітаризували» 9 одиниць бойової техніки рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: