На заході Берліна вибухнув склад з боєприпасами: що відомо

Читать на русском
Російська розвідка вже не раз нахабно діяла на території Європи - застосовувала хімічну зброю в Британії, палила склади з озброєнням та боєкомплектом в Чехії, Болгарії та Україні
Ілюстративне фотоtwitter.com

На заході столиці Німеччини стався інцидент зі складом боєприпасів. На місці зберігання пролунав вибух, зараз там триває пожежа і детонація. При цьому звичайним берлінцям не повідомляють, що сталося.

Про це йдеться в повідомленні Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при РНБО в Telegram.

«На берлінському складі та в лісі Грюневальд триває пожежа і були чутні вибухи, ситуація вкрай небезпечна. Поліція не повідомляє, від чого саме сталися вибухи, але можна припустити, що тут не обійшлося без руки кремля, яка марить принести війну в Європу» - сказано в повідомленні.

Російська розвідка вже не раз нахабно діяла на території Європи - застосовувала хімічну зброю в Британії, палила склади з озброєнням та боєкомплектом в Чехії, Болгарії, а у 2017-2019 роках - і в Україні. Тому в РНБО не виключають, що вибухи під Берліном - справа рук росіян.

Тим часом Збройні Сили України знищили два ворожих склади боєприпасів та групу російських загарбників у Чорнобаївці та Бериславі в окупованій Херсонській області.

Також в ніч на середу, 3 серпня, українським військовим вдалося знищити два російських склади з боєприпасами в Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: