ЗСУ знищили групу росіян та склади у Чорнобаївці й Бериславі – деталі

Читать на русском
Збройні сили України вдарили по Чорнобаївці та Бериславу, знищивши два ворожі склади боєприпасів і майже два десятки окупантів.
Ілюстративне фото

Збройні сили України знищили два ворожі склади боєприпасів і групу російських загарбників в Чорнобаївці і Бериславі в окупованій Херсонській області.

Про це голова комітету Верховної ради з питань нацбезпеки та оборони Олександр Завітневич повідомив у Фейсбуці.

«Українські захисники «мінуснули» два ворожих склади боєприпасів на Херсонщині», - написав він.

Майбутня битва за Херсон може визначити результат вторгнення путіна в Україну – Atlantic CouncilРезультат битви за Херсон визначить подальший напрямок війни. Якщо Україна переможе, це стане нищівним ударом по імперських амбіціях путіна. Перемога росії може відкрити їй шлях до окупації всього українського узбережжя Чорного моря.

Згідно зі словами Завітневича, ЗСУ знищили 19 російських військових, мобільну станцію супутникового зв’язку, протитанковий ракетний комплекс, два автомобілі та польові склади в Чорнобаївці й Бериславі.

Нагадаємо, що у ніч на середу, 3 серпня, українським військовим вдалося знищити два російські склади з боєприпасами в Херсонській області.

Раніше на Херсонщині на залізничній станції Каланчак росіяни підірвали свій власний потяг, який перевозив військову техніку та боєприпаси.

Також в МВС України повідомили, що росія стягує всі резерви на південь України і може почати штурм.

Окрім цього, у Херсоні окупанти шукають бомбосховища та скуповують надувні човни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: