Стало відомо, скільки населених пунктів уже звільнили на Херсонщині

Читать на русском
На Херсонщині деокуповано 46 населених пунктів, але населенню все одно бажано евакуюватися.

На Херсонщині деокуповано 46 населених пунктів, але населенню все одно бажано евакуюватися до безпечніших регіонів до повного звільнення регіону.

Про це заявив виконувач обов'язків Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій на онлайн-брифінгу в понеділок, 1 серпня.

Арестович спрогнозував ситуацію в росії після деокупації Херсона українською армієюУ разі деокупації Україною Херсона або іншого значущого міста в росії моментально загостриться політична ситуація

«На Херсонщині сьогодні вже деокуповано 46 населених пунктів, більша частина – це на півночі (області – ред.), яка межує з Дніпропетровською областю та трохи на півдні, на кордоні з Миколаївською областю», - сказав він.

За словами Бутрія, на деокупованій території «є села, які практично зруйновані на 90% - вони і сьогодні знаходяться під постійним обстрілом, населення в основному виїхало».

Бутрій наголосив, що ситуація в Херсонській області критична. Він вкотре закликав мешканців евакуюватися до безпечніших регіонів до повного звільнення області.

Нагадаємо, окупанти активно стягують інженерні війська на Херсонщину.

У Генштабі розповіли, що ЗСУ роблять для звільнення півдня вже зараз.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: