Окупанти активно стягують інженерні війська на Херсонщину

Читать на русском
Загарбники активно перекидають інженерну техніку в окуповану Херсонську область після того, як ЗСУ влучно вдарили по переправах і мостах.
Getty Images

Загарбники активно перекидають інженерну техніку в окуповану Херсонську область після того, як ЗСУ влучно вдарили по переправах і мостах.

Про це повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

Він зазначив, що в тимчасово окупованій Херсонській області спостерігається посилений рух техніки росіян.

Херсонську область звільнять вже до вересня – депутат облрадиСклади та бази окупантів винищуються, підкріплення розносяться на марші, мости виведені з ладу і з перекиданням резервів у росіян великі проблеми

«Женуть передусім інженерні війська, наприклад, екскаватори на базі «Уралу» тощо. Це означає, що мости і ЗСУ суттєво зіпсували положення орків в області», – зауважив Хлань.

Нагадаємо, українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують посилений вогневий контроль транспортних та логістичних об’єктів, на які розраховують окупанти у своїх стратегічних планах. На півдні за ніч на 30 липня ЗСУ знищили декілька складів із боєприпасами та пальним.

Раніше українським військовим вдалося вразити одразу п'ять ворожих цілей на Херсонщині – зокрема, змогли знищити важливий для окупантів залізничний вузол у Брилівці.

Також повідомляли, що поблизу Херсона загарбники встановили два понтонні мости та систему поромної переправи, щоб поновити свою логістику після останніх ударів ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: