У Дніпрі затримано коригувальника ракетних ударів росіян

Читать на русском
Про підозру у державній зраді повідомили мешканцю Дніпра за передачу інформації спецслужбам росії.

СБУ затримала російського агента, який збирав розвіддані про роботу аеродромів та об'єктів Наддніпрянської залізниці на території Дніпропетровської області.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У Миколаєві готові платити по 100 доларів за «здачу» коригувальників вогню: деталіЗа інформацію про ворожих корегувальників вогню у Миколаївській області можна отримати 100 доларів. Що для цього потрібно надати.

Зрадником виявився працівник однієї із приватних охоронних фірм Дніпра. У поле зору російських спецслужб він потрапив через свої радикальні прокремлівські погляди, які намагався нав'язати землякам.

«Пропозицію щодо співпраці з окупантами чоловік отримав через месенджер власного телефону. Під час обшуків правоохоронці виявили у затриманого засобу зв'язку на місці злочину», - сказано в повідомленні.

Зібрані відомості зловмисник передавав представнику російських спецслужб закритими каналами зв'язку. У своїх «доповідях» він докладно описував кожен об'єкт із прилеглою територією, вказував його координати з фото- та відеофіксації».

Окупанти використовували цю інформацію для планування здійснення диверсій та масованих артилерійських обстрілів.

Фігуранту повідомлено про підозру у державній зраді. Тепер йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше було затримано коригувальника ракетних ударів по Миколаєву та коригувальників ракетних ударів по залізниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: