У Миколаєві готові платити по 100 доларів за «здачу» коригувальників вогню: деталі

Читать на русском
За інформацію про ворожих корегувальників вогню у Миколаївській області можна отримати 100 доларів. Що для цього потрібно надати.
facebook.com/VitaliiKimODA

За інформацію про ворожих корегувальників вогню на Миколаївщині можна отримати 100 доларів. Що для цього потрібно надати – розповів голова ОВА Віталій Кім.

Подробиці він озвучив у Facebook.

Ракетний удар по Одесі: поліція затримала чотирьох коригувальників вогнюТакож під час огляду мобільного телефону одного із затриманих було виявлено безліч фотографій об'єктів інфраструктури, а також активне спілкування з абонентами росії.

«Надайте відомості на осіб, які, на вашу думку, коригують вогонь окупанта, військових рф та допомагають їм. Надсилайте такі відомості на електронну скриньку - [email protected]», - написав Кім.

Він уточнив, що у листі необхідно буде вказати ПІБ особи, яка передає окупантам місця знаходження українських військових або корегує вогонь ворога (ПІБ, номер мобільного телефону, адреса проживання, геолокацію місця знаходження або інші наявні відомості, які допоможуть встановити особу).

Крім того, необхідно буде дати докладний опис події або фактів, за наявності фото та відео доказів або фактів в електронному вигляді, що вказують на те, що особа допомагає військовим росії, а також надати ПІБ заявника та контактний номер телефону для подальшого зв'язку та уточнення обставин.

«Після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації, ви отримаєте винагороду у розмірі 100$», - запевнив Кім.

Нагадаємо, правоохоронці затримали коригувальника ворожих обстрілів у Харкові. Також було затримано коригувальників ракетних ударів по Миколаєву та Баштанку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: