Погрожує довічне ув'язнення: затримали коригувальника ворожих обстрілів по Харківщині

Читать на русском
СБУ викрила місцевого жителя Харкова, який займався розвідкою на користь рф - злочинцеві загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

СБУ викрила місцевого жителя Харкова, який займався розвідкою на користь рф - злочинцеві загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба відомства у Telegram.

У Кабміні та Торгово-промисловій палаті знайшли російських агентів – подробиці від СБУСБУ затримала у Києві завідувача відділу Секретаріату Кабміну та керівника однієї з дирекцій Торгово-промислової палати. Вони були завербовані ФСБ та передавали секретну інформацію.

«Під час оперативно-слідчих заходів встановлено, що 41-річний чоловік збирав і передавав ворогові інформацію про місця дислокації підрозділів ЗСУ та інших формувань, координати військової техніки та укріплень, зведених в області», - йдеться у повідомленні.

За інформацією спецслужб, під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили три мобільні телефони з доказами протиправної діяльності; блокноти та зошити із записами розвідувальної інформації.

Наразі зловмисника затримано, йому повідомлено про підозру.

У пресслужбі також повідомили, що покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на п'ятнадцять років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, СБУ нейтралізувала російську агентурну групу, яка збирала розвіддані щодо оборони причорноморських районів. У Миколаївській області в ході операції було затримано трьох агентів.

Також у СБУ повідомили, що окупанти називають війну в Україні «вечіркою» та хвалиться вбивством поранених українських бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: